2013. augusztus 4., vasárnap

5 alkalmas IPL-es szőrtelenítés - Jelenlegi ára: 4 990 Ft

5 alkalmas IPL-es szőrtelnítés Hónalj vagy Bikinivonalra!
Sok fajta szőrtelenítést kipróbáltál? Esetleg próbálkoztál IPL, E-light, Dióda lézeres szőrtelenítéssel de nem használt?
Itt a lehetőség egy magyaroszágon 20 év mükődő cég, kiváló minőségű gépével!
PhotonJet IPL készülék gyártója többek között bőrgyógyászati célra való berendezéseket gyár! Tehát orvosilag maximálisan elismert készülékről beszélünk. Ezzel a készülékkel, a megfelelő használat mellett az eredmény garantált! Ez a III. generáció IPL berendezés, mely a szelektív foto-thermolízis elvén működik. Ez azt jelenti, hogy a speciális fényforrásból származó, rövid, de nagyenergiájú fényimpulzus a szőrszál melanin tartalmában (vagy egyéb más energiaelnyelő, ún. kromofórában pld. pigment foltok, seprű erek oxi-hemoglobinja, stb. ) történő elnyelődése során a fényenergia hőenergiává alakul át, felhevítve és semlegesítve a szőrszálakat illetve a beállításoktól függő más egyéb célstruktúrát. Természetesen eközben a bőr nem károsodhat.
A kellemes kezelésérzetről és a bőr megkíméléséről a progresszív felülethűtésű kezelőfej (jóval 0 Celsius alá hűl) és a multi-impulzus üzemmód gondoskodnak.
A versenytársak standard rendszereihez képest a PhotonJet IPL-t kétszeres teljesítmény 50 J/cm2, fokozott eredményesség és a bőr megóvását szolgáló új fejlesztések jellemzik. Ez az oka annak, hogy kritikus alkalmazások esetén is - mint például a világos szőrzet eltávolítása, melyben kevés az energiaelnyelő melanin - jó eredménnyel alkalmazható.
A kellemes kezelésérzetről és a bőr megkíméléséről a progresszív felülethűtésű kezelőfej és a többszörös impulzus üzemmód gondoskodik. A két különálló kezelőfejben lévő kék-zafír fény spektrum szűrők állítják elő a különböző kezelésekhez szükséges ideális hullámhossz tartományt. A PhotonJet IPL változatos felhasználási lehetőségei megbízható kezelési eredménnyel párosulnak.
A PhotonJet IPL berendezés természetesen CE tanúsítvánnyal rendelkezik, üzemeltetése és kezelési módja egyszerű.
A készülék az alábbi kezelések végzésére alkalmas:
• tartós szőrtelenítés
• szőrtüszőgyulladás
• pigmentált bőrelváltozások
• érelváltozások
• seprűvénák
• rosacea
• bőrfiatalítás és ránctalanítás



Jelenlegi ára: 4 990 Ft

Az aukció vége: 2013-08-23 09:17
. 5 alkalmas IPL-es szőrtelenítés - Jelenlegi ára: 4 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése