2013. augusztus 30., péntek

Ionizátor világítással 3 funkcióval - Jelenlegi ára: 4 990 Ft

A por és a szennyezett levegő betegséget, fáradtságot, ingerültséget okozhat. Pozitív ionokat negatív ionokra lecserélő ionizátor 3 funkcióval: a levegőt negatív ionokkal tölti fel; a szagokat, port és szennyet kiszűri, és éjjeli lámpaként is használható.
Rendeltetésszerű használat:
A készüléket száraz belső terekben szabad alkalmazni; egy szabványos hálózati dugaszaljba (230V∼ /50 Hz) kell csatlakoztatni, és ionizált levegőt (ózon, O3) állít elő, amely megszűntetheti a rossz szagokat és megölheti a baktériumokat. A beépített porfogó sztatikus töltésével leköti a port (pl. a virágport, gomba spórákat stb. ). Világítás is van még beépítve.
Főbb tulajdonságok:
két fokozatban kapcsolható az ionizátor (mindegyik esetben éjszakai világítás funkcióval); kikapcsolható
éjszakai világítás LED-ekkel
Üzembeállítás, használat:
Az ionizátor felső részébe egy speciális porfogó van beépítve. Ezen idővel por- és piszokrészecskék rakódnak le (a levegő áramlása következtében az ionizátoron keresztül). A porfogó egy fogantyúnál fogva kihúzható, majd ismét visszadugható. Használat előtt nézzük meg, hogy a porfogó jól és teljesen be van-e dugva. Dugjuk be most az ionizátor hálózati dugóját egy szabványos hálózati dugaszaljba (230V∼ /50 Hz). Megjegyzés: Az éjszakai világításnak eközben lefelé kell néznie. Az ionizátor oldalán van egy kapcsoló az alábbi funkciókkal:
„ HI”: ionizátor magas fokozata, éjszakai világítás
bekapcsolva
 „ LO”: ionizátor alacsony fokozata, éjszakai
világítás bekapcsolva (csekély fénnyel)
„ OFF”: ionizátor/éjszakai világítás kikapcsolva
Bekapcsolt ionizátor esetén az elülső nyíláson át gyenge légáram észlelhető, tovább gyenge ózonszag érezhető.
Tisztítás:
Az ionizátor sztatikus feltöltődése következtében a porfogó
fémcsíkjain idővel por rakódik le. A készüléknek helyet adó helyiség szennyezettségi fokától függő gyakorisággal kell megtisztítani az ionizátort, pl. hetente egyszer
A tisztítás menete:
Kapcsoljuk ki az ionizátort („ OFF” kapcsolóállás), és húzzuk ki a hálózati dugót. Húzzuk ki óvatosan felfelé a porfogót a tetején lévő fogantyúnál fogva. Tisztítsuk meg a porfogót egy száraz, tiszta és  puha ruhával. Használhatunk erre a célra egy tiszta és száraz porecsetet is, porszívóval együtt.
Teljesítmény felvétel csak 3 W.
Max. 20 m² -es helyiségekhez



Jelenlegi ára: 4 990 Ft

Az aukció vége: 2013-09-19 12:04
. Ionizátor világítással 3 funkcióval - Jelenlegi ára: 4 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése