2013. augusztus 2., péntek

SZÉP MAHJONG JÁTÉK AZ EREDETI DOBOZÁBAN - Jelenlegi ára: 1 Ft

Szép a képeken látható állapotú, a dobozán kisebb nyomodásokkal (de nem vészes), 89 db-os mahjong játék. A játék elem fa és műgyanta anyagúak, nagysága: 2, 5x2cm. Tökéletes állapotú, zárható, és könnyen hordozható amelnyek mérete: 43x14cm 
A megvásárolt termékeimet nem csak postán de személyesen is átvehetők Ercsi , Százhalombatta , Érd és Budapest ( itt a XI. kerületben péntekenként 18 30-kor) területén , ezen helyeken természetesen szállítási költség nélkül !
A vásárlás lebonyolításához az összes adatot az aukció lejárta után , hamarosan megkapja a „ Vatera vásárlás részletei „ című automatikus levélben !!! A postaköltséget ezen az oldalon , itt a termékleírás felett , a „ Szállítási és garanciális feltételek „ szövegre kattintva találja !
 
MINDEN DARABRÓL ELSZÁMOLHATÓ SZÁMLÁT TUDOK ADNI !!!
FIGYELEM !
EGYÜTT POSTÁZÁS ÉS SZEMÉLES ÁTVÉTEL sandiantik FELHASZNÁLÓVAL  , de kérem ezt a postázás előtt jelezni !!!
A megadott módokon sállítok , miníg lehetőleg az olcsóbb postázást adom meg , ha a törákeny tágyat törékeny csomagban , vagy több dolgot egyben kér beszéljük meg a postaköltséget , mert már a súly is számít , ha a valós posta olcsóbb , mint amit fizetett , kérem jelezze és visszatérítem a különbözetet !


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2013-08-13 21:21
. SZÉP MAHJONG JÁTÉK AZ EREDETI DOBOZÁBAN - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése