2013. július 30., kedd

Fisher Price járássegítő, ajándékkal! - Jelenlegi ára: 9 900 Ft

Eladó egy Fisher Price járássegítő játék!
A játék alapvető funkciója, hogy a baba a játékba megkapaszkodva felálljon mellette. Ha már tud pár lépést megtenni, akkor csúszkálhat is vele. A felső sárga keret fele függőleges helyzetbe állítható, így a baba be tud menni a körbe, mint egy kis kapun keresztül. Ha még csak mászik a baba, akkor a lehajtott keret  körbeveszi a babát megvédve az eleséstől.
A játék egyébként egy "golyó-labirintus", mivel a tetején van egy nyílás és ide bedobva a kis labdákat több kis pályán keresztül végiggurulva a játék talprészén kigurulnak. A játékba több helyen kis játékkerekek, "pöckök", tekerenytűk vannak beépítve, ha ehhez hozzáér vagy megpörgeti a baba, akkor 4-5 kellemes dallam hallható. Ekkor bekapcsolnak a fények is, és villognak amíg szól a zene.  
A sárga keret is tulajdonképpen egy golyó-pálya, ha itt indítjuk el a golyókat hosszabb pályán gurulhatnak.
Mind a két gyerekünk imádta, fél éves 8 hónapos kortól szint 2 éves korukig játszottak vele. A játék jó állapotban van, apró szépséghibája, hogy 2 db izzó kiégett, egy ügyes apuka 5 perc alatt kicseréli, nekünk már megfelelet így is a végén.
FIX ÁR ESETÉN: Ajándékban adom hozzá a képen látható szintén Fisher Price golyós-zenélős, villogós kiságyba is tehető játékot! Ezen kívűl vállalom a futár költségét!
Szétszerelt állapotban tudom küldeni, de a termék Biatorbágyon is átvehető.



Jelenlegi ára: 9 900 Ft

Az aukció vége: 2013-08-11 11:25
. Fisher Price járássegítő, ajándékkal! - Jelenlegi ára: 9 900 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése