2013. augusztus 25., vasárnap

92 Next 2 bélelt nadrág + felső, 18-24 - Jelenlegi ára: 1 990 Ft


Köszöntelek az aukciómon!
Leírás:
1) Next nugát barna vászon nadrág, rózsaszín pamuttal bélelt. Dereka gumis, nem állítható, de jól nyúlik, térde szabott.
2) Next világos penészzöld pamuttal bélelt vászon nadrág, térde szabott, roll up, felhajtható szárral. Dereka gumis, jól nyúlik, nem állítható.
3) Next felső, hússzínű, márványos alapon felirat kis virágokból: "Make me smile" (Vidíts fel! ). Minta sértetlen
Állapota:
Általános állapot nagyon szép, a cimkék színe erős. 2 gyerek hordta, és nem sokat.
Barna nadrág kifogástalan, csak a szára alul, a hajtásnál 2-3 tűhegyni foltban kikopott, viseléskor nem látszik. Azért fotóztam. : -) Jobb szárán térd alatt kb. 4 mm-es rószaszín folt. Nem tudom, mi az, de szerintem ki fog jönni.
Zöld nadrág állapota kifogástalan, a szára alul, a hajtásnál 2-3 tűhegyni foltban kikopott, viseléskor nem látszik.
Felső állapota használt, de nagyon szép. Hátul az ujja kibolyhosodott, nem látszik, csak tapintással érezhető.
Méretei:
Beírt méret: 92-es
Barna nadrág hossza 51 cm, belső hossza 31 cm, derékbősége 25 cm
Barna nadrág hossza 51 cm, belső hossza 30 cm, derékbősége 23 cm
Felső hossza 38 cm, mellbősége 31 cm, ujja nyaktól 40 cm
460 gr
KAPCSOLATFELVÉTEL:
Ha megnyertél egy aukciót, automatikus levelet kapsz, melyben szerepel a nevem és a bankszámlaszámom. A postaköltség meg van adva a terméklapon a "Szállítási és fizetés" blokkban, így MINDEN adat a rendelkezésedre áll az utaláshoz. Az automata e-mail részemről az első kapcsolatfelvétel. Ha nem találod vagy nem kapotad meg, légy kedves írni nekem.
Kérlek, ne feledd, hogy ha licittel nyerted az aukciót, akkor meg kell írnod nekem a címed, ahova a postát kéred, mert azt a rendszer nem küldi meg nekem és lekérni sem lehet.
Kérlek, hogy mielőtt licitálsz,
olvasd el a következő sorokat az esetleges félreértések elkerülése végett:
FIZETÉS: UniCredit bankszámlámra történő befizetéssel vagy átutalással. Utaláskor, befizetéskor a megjegyzésbe légy kedves beírni a FELHASZNÁLÓNEVED és csak azt! A termék rövid leírása, a vatera vagy teszvesz szavak nem segítenek nekem, sőt, nehezebb köztük megtalálni a befizetőt.
LEÍRÁS: Igyekszem részletes leírást adni, a termékeket alaposan átvizsgálni, mérni. Ha megérkezik a termék és valami hibája van, azt kérem fotózni és haladéktalanul jelezni felém, én is csak ember vagyok, hibázhatok, de ha a vásárlás eltelte után 1 hónappal "derül ki" egy hiba, arra nem tudok megoldást kínálni.
LICITÁLÁS: Az új szabályzat szerint a tranzakciót 3 héten belül értékelnünk kell, különben automatikusan "sikeres" lesz. Én szívesen összevárom az aukciókat, így Te postaköltséget spórolhatsz - erre 2 hetet tudok adni. Ha 2 hétig nem jelentkezel és az e-mailjeimre sem válaszolsz, akkor kénytelen leszek negatív értékelést adni és a terméket meghirdetem újból. A ruhácskákat olcsón adom, kikiáltási áron vagy az alatt lezárni nem fogom, a "bevételből" 2 kislányt ruházok, szóval van mire költeni. Kérlek, csak akkor licitálj, ha tényleg szándékodban is áll fizetni. Licitet törölni nem fogok! Javaslom, hogy nézd meg az összes aukciómat, ha többet vásárolsz, alacsonyabb lesz az egy darabra jutó postaköltség.
POSTÁZÁS: Feltöltéskor mindent mérek és a postaköltséget megadom előre! nem kell külön kérdezni. Postázni a vételár + postaköltség beérkezése után jellemzően hetente csak egyszer tudok - ez azt jelenti, hogy nem vállalok azonnali postát, csak hogy a pénz beérkezése után kb. 4-5 napon belül feladom a terméket, felelősséget csak az ajánlottan feladott küldeményekért tudok vállalni, és csak azokat tudom kerestetni, ha elvesznének. Utánvéttel nem postázok.
SZEMÉLYES ÁTVÉTEL: Este a lakcímemen (XVIII. ker. ), Kispesti vasútállomás közelében. Iskolaidőben reggel 8. 00 /délután 16. 20 Havanna lakótelep. Megegyezés szerint hetente egyszer a 3-as (kék) metró Köki-Nyugati vonalán, reggel 9 óra felé.
Köszönöm, hogy benéztél hozzám!
Jó licitálást és sikeres vásárlást kívánok!



Jelenlegi ára: 1 990 Ft

Az aukció vége: 2013-09-14 20:46
. 92 Next 2 bélelt nadrág + felső, 18-24 - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése